top of page
Malu Laker - Website.png

WE ZULLEN NIET AFGELEID WORDEN DOOR VERGELIJKING WANNEER WE GEFASCINEERD ZIJN DOOR ONS EIGEN DOEL

Ben je er klaar voor om een simpel, maar ijzersterk en uniek aanbod te creëren dat jou onderscheidt van je concurrentie, dat zorgt voor zelfverzekerd ondernemen en dat rust, focus en vrijheid oplevert?

Business Adviseur - Malu de Wit 01.png

Want het is toch ook jouw doel om iets unieks de wereld in te brengen?

Een aanbod:

 

• waarbinnen je steeds meer kwaliteit kunt leveren en een hogere prijs kunt vragen, zodat je meer vrijheid voor jezelf kunt creëren.

• waardoor je een fijne balans hebt tussen je bedrijf en je vrije tijd, zodat er voldoende ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen.

• waardoor je meer zelfvertrouwen voelt, omdat je echt van betekenis kunt zijn voor je klanten en je hen kunt helpen om persoonlijk en spiritueel te groeien. 

• waarin je vrijheid, focus en rust ervaart, omdat je iets hebt staan wat simpel werkbaar voor je is.

Hiermee kan ik je helpen!

Het oneindig opzetten van nieuwe projecten is verleden tijd

Omdat je meerdere producten en services aanbiedt, gaat je aandacht alle kanten op en ervaar je totaal geen focus.

Je vindt het lastig om consistent te blijven focussen en langer te bouwen aan één ding, omdat je veel ideeën hebt die maar niet samen lijken te komen. Hierdoor raak je gefrustreerd, heb je het gevoel geen richting te hebben en raak je overprikkeld van je to do lijsten.

Je veelzijdigheid en brede interesses werken een obstakel voor je. Je raakt er steeds door afgeleid wanneer je weer aan iets nieuws begint, waardoor je het gevoel hebt nooit iets af te kunnen maken of met aandacht aan iets door te kunnen bouwen.

Soms heb je het gevoel een B-product te verkopen, omdat je het niet zo kan neerzetten en optimaliseren als je zou willen – je andere diensten en producten slokken namelijk al je tijd en energie op. Hierdoor sta je niet zelfverzekerd in je business en heb je vaak het gevoel dat het niet kwalitatief genoeg is.

Je wil graag je eigen pad bewandelen, maar raakt afgeleid door wat 'de grote namen' online vertellen. Dit zorgt ervoor dat je constant dingen doet die niet in lijn zijn met wie jij echt bent.

51.png
Malu Laker - Website (7).png

Boek nu een call

32.png

I have been there too

Na jarenlang 40+ uren per week in HR te hebben gewerkt, kwam ik tot de conclusie dat ik niet tot mijn pensioen dit leven wilde leiden.

Ondernemen leek voor mij de ultieme vorm van vrijheid, omdat ik dan mijn eigen tijden kon bepalen. Ik besloot om MINIMAL•U in te schrijven bij de KvK.

Maar ook als ondernemer maakte ik al snel meer uren dan ik wilde, omdat ik meerdere producten en services aanbood. Dat nam ontzettend veel tijd in beslag, omdat ieder onderdeel marketing, sales en optimalisatie nodig had. Hierdoor raakte ik gefrustreerd, want ik wilde het simpel, kwalitatief en wilde vooral werken aan iets wat ik duurzaam kon inzetten.

Ik voelde dat het anders moest.

Ik besloot alles los te laten en te focussen op één ijzersterk aanbod waar ik al mijn kennis en creativiteit in kwijt kon.

 

Maar dit ging niet zonder weerstand. Het hebben van meerdere producten en services bracht namelijk ook voordelen met zich mee. Ik had altijd wel iets dat ik kon verkopen om inkomsten te kunnen genereren. Het was een soort van kansen spreiden. Dit voelde veilig. Een comfort zone. 

Ik besloot toch door te zetten – en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Deze voordelen wegen namelijk absoluut niet op tegen de rust en vrijheid die ik nu ervaar. De tijd die ik heb om de wereld te ontdekken. Het gevoel van leven in plaats van geleefd te worden. Dagelijks ont-moeten. 

Door te focussen op minder, heb ik er meer leven voor teruggekregen.

Dat gevoel van rust en vrijheid gun ik jou ook

Wanneer je ervoor kiest om in mijn 6-maanden programma te stappen, kies je ervoor om je bedrijf én je leven volledig te transformeren. 

01.

Je verspilt geen tijd meer met taken die je niet dichterbij je doel brengen, waardoor je bezig kunt zijn met de dingen die je bedrijf echt verder helpen.

02.

Je voelt je niet meer schuldig wanneer je een paar dagen of weken vrij neemt, zodat je écht van je vakantie en weekend kunt genieten.

03.

Energiezuigende lanceringen zijn verleden tijd, zodat je de druk van je drukke agenda af kunt halen en veel plezier in het ondernemen ervaart.

04.

Je hoeft niet meer continu te werken, waardoor je eindelijk de rust en vrijheid voelt waar je al zo lang naar verlangt.

05.

Je hebt één super sterk aanbod waar je al je creativiteit en kwaliteiten in kwijt kunt en waar je klanten lyrisch over zijn.

35.png
26.png
Social Proof website01.jpg
IMG_6718.jpeg
IMG_6719.jpeg
Social Proof website02.jpg

WAT GAAN WE DOEN?

01

MINIMALISEREN

We gaan alles verwijderen wat niet voor je werkt, wat onnodig veel tijd kost en waar je geen energie meer van krijgt.

02

OPTIMALISEREN

We gaan jouw aanbod en de systemen eromheen optimaliseren en zoveel mogelijk automatiseren zodat je minder handmatig hoeft te doen.

03

CREËREN

We gaan je creativiteit naar de oppervlakte halen om een zo authentiek mogelijk aanbod neer te zetten dat voor een waanzinnige transformatie zorgt bij jouw klanten. 

04

VERDUURZAMEN

Door het simpel maar kwalitatief te houden, wordt het een duurzaam programma waar je nog jarenlang met veel plezier aan zult werken.

Wat krijg je precies in het Less but Better Programma?

01.

Een kick-off sessie en iedere maand een 1:1 sessie van twee uur die gebaseerd is op de MINIMAL•U signature methode: minimaliseren, optimaliseren, creëren en verduurzamen.

02.

Van dinsdag t/m donderdag support via Telegram. Je kunt me vragen stellen, inzetten als accountability partner.

03.

Een online omgeving waarin je je werk kunt zetten voor feedback van Malu en waar je voorzien wordt van een persoonlijke bibliotheek die 100% aansluit bij jouw proces.

50.png
2.png

Voor wie is het Less but Better programma?

Ondernemers die willen ondernemen vanuit volledige vrijheid zodat ze de wereld over kunnen reizen.

 

Voor ondernemers die al een goedlopende business hebben met verschillende producten/services.

Ondernemers die geen tijd hebben om de verdieping in te gaan, omdat ze veel verschillende dingen te doen hebben.

Ondernemers die behoefte hebben aan een betere balans tussen werk en privé.

Ondernemers die een helder beeld willen van de toekomst van hun bedrijf en daar naartoe willen werken in de vorm van een simpel, maar hoogwaardig aanbod.

44.png

''Omdat ik nu echt geloof dat dit programma het verschil maakt.'' 

'Wat is Malu ontzettend fijn om mee te werken. Ze stelt precies de goede vragen waardoor je écht de kern raakt. Toen we begonnen had ik 5 verschillende programma´s in gedachten – nu is dat één duurzaam en transformerend programma waar alles inzit. Waar ik me super enthousiast over voel, omdat ik nu echt geloof dat dit programma het verschil maakt. Daardoor durf ik het echt te dragen & komen de ideale klanten naar me toe. Ik heb onwijs dankbaar voor Malu haar power- en liefdevolle energie, haar kennis en doortastendheid.'


- Isis Post

bottom of page