• Garrett Regan

Welcome to the Minimal•U Team: meet Serf

Bijgewerkt: jul 29

Hey, Serf hier – nu nieuw teamlid bij MINIMAL•U! “Niet TEGEN iets zijn wat niet werkt, maar vooral VOOR iets zijn wat wel werkt!” Zo ren ik deze wereld rond op zoek naar enthousiaste mensen die interessante projecten oppakken en toch altijd weer net wat buiten de lijntjes kleuren. 


Hier een paar abstracte woorden: “Liberal Arts & Sciences” en “Science & Technology Studies”. Dit zijn de studies die ik in Maastricht heb afgerond, wat er eigenlijk op neer komt dat ik generalist ben en me snel op nieuwe dingen kan vastbijten. Met een kennismix van wetenschap, technologie en duurzaamheid wil ik gevestigde ideeën bevragen en nieuwe ideeën doorgronden. Kritisch denken vind ik belangrijk en een zeker mate van twijfel is een gezonde basis.


Mede door mijn opleiding maar ook door mijn tijd bij de Zeitgeist Beweging – een duurzaamheidsbeweging met een focus op structurele verandering - heb ik altijd interesse gehad in het grotere perspectief. Wat is de menselijke natuur? Is de ontwikkeling van de laatste tijd wel vooruitgang? Wat zijn de oorzaken van maatschappelijke problemen? Hoe kunnen we deze het beste oplossen? En natuurlijk: “Waarom zijn White Russian cocktails zo lekker?” Door het grotere perspectief kan je i.p.v. alleen het bestrijden van symptomen ook een betere grip krijgen op het aanpakken van de oorzaken.


Als wij als mens 99% van ons bestaan geleefd hebben in min of meer egalitaire groepen van jagers en verzamelaars zijn we diep sociale wezens die gemaakt zijn voor samenwerking en een behoefte voor connectie. Ik heb naast mijn half jaar studie in Singapore veel mogen reizen waardoor ik deze inherente eigenschap in veel mensen heb gezien en stimuleer deze dan ook graag.


''Haal schaamte en angst weg en er ontstaat een zucht van hoop en passie.''


Wat ik ga doen bij MINIMAL•U is wat ik altijd gedaan heb: “werken aan het helder in kaart brengen van maatschappelijke uitdagingen en het vinden en doorgronden van social entrepreneurs & eco heroes die daar het voortouw in nemen." Ik sta graag in continu contact met jullie voor het uitwisselen van ideeën, kritisch bespreken van onze stukken en goede gesprekken. Ik hoop samen met jullie aan een sociale en duurzame weg vooruit te timmeren waardoor het voor ons allemaal steeds makkelijker en leuker is om dit pad te gaan bewandelen. Wil je daar nog een ritme of groove bij dan drum ik die graag even voor je in: “Ready? 1, 2, 3, and…”150 keer bekeken

Contact

Wat leuk dat je contact met ons wilt opnemen! Waar kunnen wij je mee helpen?

Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier en dan komen we snel bij jou terug!

Liefs,

 

Team minimal•u

+31 6 37 655 887

© 2020 by Malu Laker

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle