top of page
  • Foto van schrijverMalu

Dit is waarom je maar niet in de flow komt met je business

Weet je waarom je maar niet in de flow komt met je business?


Omdat je beperkt gebruik maakt van je intelligenties.


Je maakt vooral keuzes vanuit je IQ - je rationele intelligentie - waardoor je de massa volgt en ‘onderneemt zoals het hoort’.


Maar hoe zou het zijn als je je persoonlijke beleving inzet voor je onderneming?

Je vermogen om iets unieks te vorm te geven te gebruiken?

En kiest voor hetgeen volledig bij jou als individu past?


Zou je dan alsnog ondernemen zoals het hoort?


Met bovenstaande 3 voorbeelden werk je niet alleen vanuit je IQ, maar ook vanuit je EQ (emotionele intelligentie), FQ (fysieke intelligentie) en SQ (spirituele intelligentie).


Als alle intelligenties optimaal samenwerken ontstaat er flow. Het IQ is maar een fractie van de intelligenties die we bezitten. Namelijk 5%. Dit is de top van de ijsberg. Onderwater zit 95% verscholen: onze onbewuste intelligenties. Wanneer je leert focussen op de volledige 100%, zul je je een completer mens voelen en je ervaart rust en ruimte.


Samenwerken met mij gaat vanuit rust, ruimte voor het onbewuste en flow.


Ik heb voor de maand februari 3 plekken vrij . Voel jij intuïtief (:)) dat je hier meer over wilt weten? Wees dan snel door me een DM te sturen. Dan plannen we een call in. Of plan er een in via de link in mijn bio.


Ik kijk ernaar uit je te spreken!


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Toen ik kind was, vond ik het prima dat ik zoveel verschillende dingen kon en leuk vond. Ik voelde me avontuurlijk en op een schooldag had ik voor mijn gevoel vooral heel veel gedaan. Het was een goe

Laatst sprak ik in een brainstormsessie een leuke onderneemster die van plan was een nieuwe lancering te gaan doen. Iets verfrissends waarmee ze aan de slag wilde gaan. Automatisch ging ze ervan uit

‘𝐍𝐮 𝐢𝐤 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐤𝐞𝐮𝐳𝐞 𝐡𝐞𝐛 𝐠𝐞𝐦𝐚𝐚𝐤𝐭, 𝐯𝐨𝐞𝐥 𝐢𝐤 𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯𝐚𝐭𝐢𝐞, 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚𝐭𝐢𝐞, 𝐫𝐮𝐬𝐭 𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐛 𝐢𝐤 𝐠𝐞𝐰𝐨𝐨𝐧 𝐳𝐢𝐧 𝐨𝐦 𝐞𝐫𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐭𝐞 𝐠𝐚𝐚𝐧’ Na 20 minut