Reduce, reuse, recycle or upcycle.. Hier maken ze tassen en scrunchies van oude stoffen

Bijgewerkt: jul 21

De eerste officiële fotoshoot mocht ik doen voor Donya. Zij begon begin dit jaar haar eigen bedrijf. Zij maakt tassen en scrunchies van oude reststoffen. Een echte eco-hero dus. Zij is dit bedrijf begonnen omdat zij al jaren ervaring heeft in de mode en zich verbaasde over hoeveel kleding er verkocht en zelfs weggegooid wordt. Om deze reden is zij zich gaan verdiepen in Fair Fashion en bedacht ze een mooi concept voor Troepp.


Tijdens het eerste gesprek met Donya hadden wij het over verschillende interessante documentaires die wij beiden gezien hadden. True Costs (te zien op Netflix) is daar een van. Een documentaire waarin indrukwekkende feiten naar boven komen over de mode-industrie. Feiten waarover we ooit wel iets horen, maar eigenlijk weinig van wisten.

Wij vertelden elkaar hoe blij wij zijn met de inzichten die de documentaire True Costs ons gebracht heeft.

''reduce, reuse, recycle''

Reduce, reuse, recycle is een bekende one-liner, nietwaar? Bij Troepp draait het om upcycling; iets nieuws & creatiefs maken van oude materialen. Donya gebruikt kurken, kledingstukken en bijvoorbeeld knopen om iets nieuws te maken. Op haar website kun je haar tassen- en scrunchiecollecties vinden. Voor een leuke prijs kun je voor jezelf of voor iemand anders een mooi cadeau kopen.


Hieronder kun je een aantal foto's vinden van de fotoshoot die wij gedaan hebben op 23 april 2019.''Onlangs ben ik samen met MINIMAL•U en JOYINMIND enthousiast aan de slag gegaan voor de Troepp foto shoot in Arcen.  In het begin was ik wat zenuwachtig want modellenwerk had ik nog nooit gedaan hihi, maar al snel was ik op mijn gemak gesteld door jou, top! Met als resultaat super foto’s van mijzelf, tassen en scrunchies collectie.

Ik ben geïnspireerd door alle tips en feedback ten aanzien van mijn bedrijf van jou. Het was een fijne maar vooral gezellige samenwerking en wie weet wat de toekomst nog gaat brengen, een echte aanrader MINIMAL•U!''


Donya - Troepp45 keer bekeken

Contact

Wat leuk dat je contact met ons wilt opnemen! Waar kunnen wij je mee helpen?

Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier en dan komen we snel bij jou terug!

Liefs,

 

Team minimal•u

+31 6 37 655 887

© 2020 by Malu Laker

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle