top of page
  • Foto van schrijverMalu

Mijn aanbod ging lange tijd alle kanten op

Mijn aanbod ging lange tijd alle kanten op.


Ik verlangde wel naar één focus, naar een simplistisch model, maar dit bleef bij een verlangen. Omdat ik dacht dat dit pas kon als ik een ‘ervaren ondernemer’ was.


Daarnaast voelde het verkopen van verschillende diensten en producten ook wel lekker veilig. Op die manier kon ik namelijk mijn kansen spreiden en was er altijd wel iets dat geld opleverde.


En dus zag ik geen noodzaak om het om te gooien.


Tot ik op een gegeven moment zo overweldigd was dat ik letterlijk door mijn knieën zakte. Ik zag door de bomen het bos niet meer en ik voelde door mijn hele lichaam dat ik wilde versimpelen.


Ik reisde door de mooiste landen, maar er waren ook dagen dat ik alleen mijn laptop zag. Daardoor kon ik helemaal niet echt genieten van de prachtige plekken die we bezochten.


Door mijn uitgebreide aanbod moesten er continu dingen gedaan worden en als ik even niet aan het werk was, draaide mijn hoofd alsnog overuren.


Ik was echt op.


Toch heb ik nog een hele weg moeten bewandelen om écht op het punt te komen dat ik nog maar één dienst aanbied. Voornamelijk omdat ik het onwijs spannend vond om alleen een aanbod te hebben van een hogere prijs. Het was een gevoel van alles of niets.


Maar nu ik dit aanbod heb staan..


Nu alles wat ik leuk vind in één focus zit..

Nu ik weet dat ik mijn klanten onwijs goed vooruit kan helpen..


Ervaar ik rust.


Mijn lichaam is weer blij met me. Ik geniet volop van mijn wereldreis. En ik heb meer plezier in het ondernemen dan ooit tevoren.


En dat gun ik jou ook!


Verlang jij ook naar een veel simpeler bedrijf? Plan dan een brainstorm call in via www.minimal-u.com. Dan gaan we samen kijken wat voor jou mogelijk is.


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Toen ik kind was, vond ik het prima dat ik zoveel verschillende dingen kon en leuk vond. Ik voelde me avontuurlijk en op een schooldag had ik voor mijn gevoel vooral heel veel gedaan. Het was een goe

Laatst sprak ik in een brainstormsessie een leuke onderneemster die van plan was een nieuwe lancering te gaan doen. Iets verfrissends waarmee ze aan de slag wilde gaan. Automatisch ging ze ervan uit

‘𝐍𝐮 𝐢𝐤 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐤𝐞𝐮𝐳𝐞 𝐡𝐞𝐛 𝐠𝐞𝐦𝐚𝐚𝐤𝐭, 𝐯𝐨𝐞𝐥 𝐢𝐤 𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯𝐚𝐭𝐢𝐞, 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚𝐭𝐢𝐞, 𝐫𝐮𝐬𝐭 𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐛 𝐢𝐤 𝐠𝐞𝐰𝐨𝐨𝐧 𝐳𝐢𝐧 𝐨𝐦 𝐞𝐫𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐭𝐞 𝐠𝐚𝐚𝐧’ Na 20 minut