top of page
  • Foto van schrijverMalu

Meer focus zorgt voor meer kwaliteit

Meer focus zorgt voor meer kwaliteit.


Want versimpelen betekent niet 'simpel' of 'goedkoop'. Het betekent dat er een systeem gecreëerd wordt dat zorgt voor focus en helderheid.


En hoe meer focus en helderheid je in je bedrijf hebt, hoe meer tijd je overhoudt om de diepte in te gaan en te richten op wat er écht toe doet. De dingen die echte transformatie opleveren.


Want stel dat je een mindset coach bent. Je hebt hiervoor verschillende opleidingen gevolgd en je hebt daarnaast ook veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Hierdoor heb je veel kennis en ervaring opgedaan die je door kunt geven aan je coachees.


Je biedt dit aan in een gratis werkboek, je instagram posts, blogs & podcasts, 1:1 sessies, VIP dagen én ook nog eens retreats.


Omdat je zoveel verschillende dingen aanbiedt, heb je weinig focus, waardoor je veel tijd kwijt bent aan dingen die eigenlijk onnodig zijn. To do's die eigenlijk onnodig zijn én die ervoor zorgen dat je niet altijd de beste kwaliteit kan leveren. Waardoor je klanten niet altijd de transformatie doormaken die ze zoeken.


De kwaliteit ligt altijd hoger als je één focus hebt dan wanneer je 7 verschillende diensten aanbiedt.


Wil jij je aanbod simpeler maken zodat de kwaliteit omhoog gaat en jouw tijdsdruk naar beneden? Stuur me dan even een DM. Dan plannen we een gratis call in en vertel ik je hoe je dat kunt doen.


https://calendly.com/malulaker/call


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Toen ik kind was, vond ik het prima dat ik zoveel verschillende dingen kon en leuk vond. Ik voelde me avontuurlijk en op een schooldag had ik voor mijn gevoel vooral heel veel gedaan. Het was een goe