• Garrett Regan

In the spotlight: Natuurel

Bijgewerkt: jul 21

10 jaar geleden ontdekte Ellen wat het eten van pure, onbewerkte voeding voor haar betekende. Ellen koos ervoor om deze informatie met de wereld te delen en zo ontstond: Natuurel.


Fitter in het leven staan is waar Natuurel om geeft. Ellen, eigenaresse van Natuurel, heeft als missie om meer bewustwording te creëren. Hierdoor neem jij zelf verantwoordelijkheid in eigen gezondheid en geluk. Als hormooncoach biedt Ellen je praktische coaching op het gebied van voeding en mindset. Zo brengen jullie samen jouw zelfzorg naar een next level. Ellen verzorgt supermarktsafari’s, faciliteert walk and talks in de prachtige natuur en biedt online coaching aan. Haar aanbod komt allen voort uit haar eigen expertise als gediplomeerde trainer Hormoonfactor, Evocircadian Coach en een specialisatie in spijsverteringsproblemen. Het resultaat dat Ellen met Natuurel bereikt is een gezond gewicht, meer energie en geluk.


Ellen maakte de overstap naar individuele begeleiden nadat zij personen al na een aantal sessies fysiek al beter gingen voelen. Dat vond ze prachtig! Ellen zag dat het volhouden van een nieuw leefpatroon met moeite ging en er behoefte was aan praktische tools. Om in te spelen op deze struggles ging ze terug naar de basis, voorkomen is namelijk beter dan genezen. Op een laagdrempelige manier zorgt Ellen ervoor dat een nieuw leefpatroon juist makkelijk kan worden, dit doet ze door bijvoorbeeld supermarktsafari's of Walk & Talk's aan te bieden.

Een supermarktsafari? Wat?!


Als dé boodschappencoach van Limburg neemt Ellen je graag mee op supermarktsafari. Hierbij leer je in 1.5 uur tijd wat écht gezond eten is. Zo wordt het voor jou makkelijker om een gezonde boodschappenlijst samen te stellen. Haar inspiratie haalt zij uit het boek van levensmiddelentechnologie ir. Ralph Moorman. Dit boek gaf haar een hele andere kijk op gezonde voeding dan andere voedseldeskundigen. Dat wilt Ellen je graag uitleggen!


Naast supermarktsafari’s biedt Ellen ook Walk & Talks aan. Hierbij staat zelfzorg op nummer 1. Ze maakt mensen bewust van keuzes in groepsverband waarbij ze ziet dat mensen ook veel van elkaar kunnen leren. Ze vindt dit een prachtig proces!

Haar missie is om zelfzorg een podium te bieden om geluk, plezier en vooral gezondheid te verspreiden. Zij gelooft dat dit de wereld alsmaar beter maakt. Het leven is een feestje, dat betekent dat het vooral niet ingewikkeld moet zijn. Weet wat je kiest, en waarom je het kiest. Daar staat Ellen volledig achter. Hierbij is het doorbreken van patronen belangrijk. Wat mensen wellicht nog niet weten van Ellen is dat zij gek is op sushi en chips, wel op natuurlijke basis uiteraard. Het beeld dat alles wat natuurlijk is, bestaat uit groene sla, is natuurlijk niet correct en hiermee verrast Ellen haar klanten voortdurend mee. Ellen is tevens dankbaar voor haar omgeving. Ze is enorm blij met alle lieve mensen die haar omringen, zowel persoonlijk als zakelijk. Iedere dag mag zij met plezier haar passie volbrengen en daar krijgt ze veel energie van.

Ellen vindt het belangrijk dat je vooral lief bent voor jezelf. Luisteren naar je lichaam staat hierbij voorop, dit houdt in dat niet ieder dieet bij je past. Je moet lief zijn voor jezelf en dat betekent ook dat je een bolletje ijs of een broodje niet over moet slaan als jij daar behoefte aan hebt. Elk individu is uniek, niet alles past bij iedereen, niet iedereen kan vlees afzweren, zich aan een keto-dieet houden of als vegan door het leven gaan. Het unieke individu is waar Ellen dan ook echt naar kijkt.


‘’We hebben namelijk ook niet allemaal schoenmaat 39, toch?’’


Geniet van alles om je heen. Geniet van de fluitende vogels, je eigen kookkunsten, een knuffel, compliment of een bezoekje van een vriend of vriendin. Er zijn zo veel geluksmomentjes in het leven die niet opgemerkt worden! Daar moet men meer aandacht aan kunnen besteden.


65 keer bekeken

Contact

Wat leuk dat je contact met ons wilt opnemen! Waar kunnen wij je mee helpen?

Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier en dan komen we snel bij jou terug!

Liefs,

 

Team minimal•u

+31 6 37 655 887

© 2020 by Malu Laker

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle