• Garrett Regan

In the spotlight: Meraki Business Boutique

Bijgewerkt: jul 21

Meraki Business Boutique is een locatie vol inspiratie voor ondernemers uit Arnhem en omstreken. Op deze prachtige locatie kunnen ondernemers werken, netwerken en zich persoonlijk ontwikkelen. Meraki Business Boutique is opgericht door Sabine Arentz. Zij gelooft dat de beste ideeën en ''aha-momenten'' ontstaan in een relaxte en creatieve omgeving. Om deze reden heeft zij haar inspirerende en karakteristieke pand in het Arnhemse Modekwartier opengesteld om dit mogelijk te maken. Meraki Business Boutique is voorzien van authentieke details waardoor jij in stijl én rust kunt werken.


Sabine ziet ondernemen niet als haar werk, maar als een levensstijl. Ze doet waar ze blij van wordt en maakt hierbij ook andere dingen mogelijk in haar leven. Meraki heeft dan ook van origine een griekse betekenis, deze is hieronder te lezen.


Meraki [ may-rah-kee ] Greek

To do something with soul, creativity or love; to put something of yourself into your work.Sabine wilt met haar unieke onderneming de wereld een stukje beter maken. Wij geloven ontzettend in haar doelen en delen deze missie met haar. MINIMAL•U heeft Meraki Business Boutique al meerdere malen bezocht én heeft Sabine mogen fotograferen. Haar recensie kun je hieronder lezen.


‘’Via een workshop die bij mij in Meraki Business Boutique gehouden werd, leerde ik Malu kennen. Malu is een authentiek, fijn en mooi mens met een stijl die perfect bij mij past (en ze is ook nog eens heel gezellig). Ik ben zeer tevreden over de shoot. De foto’s passen precies bij hetgeen ik voor ogen had. Ik vind de samenwerking met Malu prettig, creatief, gezellig en ze geeft fijne aanwijzingen.''

Ook weten wat wij, of Meraki Business Boutique, voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan zeker even contact met ons op!

24 keer bekeken

Contact

Wat leuk dat je contact met ons wilt opnemen! Waar kunnen wij je mee helpen?

Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier en dan komen we snel bij jou terug!

Liefs,

 

Team minimal•u

+31 6 37 655 887

© 2020 by Malu Laker

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle