• Garrett Regan

In the spotlight: InOutsides

Bijgewerkt: jul 21

InOutSides streeft naar een werkvloer die creatiever en innovatiever wordt. Hanneke Geurts is eigenaar van het bedrijf en gelooft dat creatief denken áltijd toepasbaar is op de werkvloer. Echter lopen vele bedrijven de soep in als het daarop aankomt. Hierdoor is Hanneke haar missie gestart om de juiste tools en technieken aan te bieden aan bedrijven. We worden haast gedwongen om in patronen te denken. Dit maakt het leven namelijk vaak makkelijker. Echter is het dan ook weer ontzettend moeilijk om deze patronen los te laten en open te staan voor nieuwe technieken, daar helpt Hanneke het bedrijf graag mee. Haar programma’s worden op maat gemaakt om zo perfect aan te sluiten bij de behoeftes van het bedrijf.

Wat kan InOutSides mij bieden?

Het bedrijf biedt onder andere workshops aan zoals creatief denken, teampower programma en light up the energy.

Creatief denken is bedoeld voor iedereen die meer inzicht kan gebruiken. Hanneke leert jou om creatief te denken door middel van speciale technieken om nieuwe perspectieven te ondervinden. Deze perspectieven kunnen problemen oplossen of nieuwe ideeën aan tafel brengen.

Teampower Programma is gericht op het versterken van je team. Hanneke leert jullie hiermee hoe vertrouwen en goede communicatie verhoogt kan worden om samen naar jullie visie toe te werken.

Light up the energy biedt bedrijven meer creativiteit tijdens dagelijkse meetings, lessen, studiedagen en ga zo maar door. Deze sessie is vooral een doe-sessie. Laat je dus verrassen door Hanneke en haar creatieve werkvormen!

Aan creativiteit is er bij InOutSides dus géén gebrek. Hanneke is door ons gefotografeerd en dit vonden wij een bijzondere ervaring! Haar recensie kun je hieronder lezen.

''Ik zag in berichten van Malu een soort van ruimte en vrijheid om jezelf te mogen zijn. Precies wat ik nodig heb om in een creatieve shoot vast te kunnen leggen wat ik voor ogen had. Als creatief trainer zijn mijn energie, optimisme en enthousiasme mijn middelen om trainingen op een andere manier neer te kunnen zetten. Malu heeft dit heel goed in beeld kunnen vangen. Ze liet me zijn zoals ik ben, op allerlei creatieve en grappige manieren. Al mijn ideeën waren welkom en werden geprobeerd. Er is flink gelachen, bewogen en geprobeerd waardoor ik een mooie verzameling beeldmateriaal heb om mij als persoon en als bedrijf authentiek neer te kunnen zetten. Bedankt Malu!''

Ook weten wat wij, of InOutSides, voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan zeker even contact met ons op!

14 keer bekeken

Contact

Wat leuk dat je contact met ons wilt opnemen! Waar kunnen wij je mee helpen?

Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier en dan komen we snel bij jou terug!

Liefs,

 

Team minimal•u

+31 6 37 655 887

© 2020 by Malu Laker

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle