• Garrett Regan

In the spotlight: Healthy Mind Coaching

Bijgewerkt: jul 21

Een week lang mensen inspireren, motiveren, helpen en coachen. Een week lang in het teken van een nieuwe start. Een reset naar het mooiste leven. Dit is waar Healthy Mind Retreat naar streeft. Healthy Mind Retreat is een onderdeel van het bedrijf Healthy Mind Coaching. In 2015 ontstonden deze ideeën en inmiddels doen zij de wereld al jaren goed door dit doel na te streven. Healthy Mind Retreat heeft dé ingrediënten ontwikkelt die jou een van de meest bijzondere weken uit het leven ervaren.

Het Healthy Mind Retreat wordt georganiseerd op het magische Ibiza en laat haar bezoekers ontsnappen uit de dagelijkse sleur. Niet alleen tijdens het retreat, maar voor de rest van het leven. Je leert hier patronen doorbreken en brengt je passie in kaart.

Romy Kaus heeft het bedrijf opgericht met een missie. En dat is om werkgevers bewust te maken van goed werkgeverschap en zich meer verantwoordelijk te laten voelen voor het welzijn van hun medewerkers, medewerkers een vernieuwde mindset te geven en zo meer werkgeluk op de werkvloer te realiseren. Romy wilt hiermee burn-outs en werk gerelateerde stress van de baan vegen! Zij gelooft dat je een goed leven kunt leren.


Romy wilt met haar onderneming rust en focus creëren in de wereld voor de werkende mens. Dat vinden wij ontzettend mooi! Malu en Sheggeor zijn afgelopen september naar het Healthy Mind Retreat op het prachtige Ibiza gevlogen om het met eigen ogen te ervaren hoe Romy de wereld kan veranderen. Hier hebben zij voor Romy een prachtige video en foto’s mogen maken. Haar recensie lees je hieronder.


''Malu en ik hebben elkaar ontmoet via LinkedIn. Ik heb ervoor gekozen om met haar samen te werken door haar professionaliteit en fijne persoonlijkheid. Voor ons Healthy Mind Retreat op Ibiza heeft Malu de foto’s gemaakt en die laten heel goed zien waar wij voor staan. Wij gebruiken ze voor onze social media en andere kanalen. Malu is relaxed, gedreven, professioneel en gepassioneerd. Ik raad haar ten zeerste aan!''


Ook weten wat wij, of Healthy Mind Coaching, voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

6 keer bekeken

Contact

Wat leuk dat je contact met ons wilt opnemen! Waar kunnen wij je mee helpen?

Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier en dan komen we snel bij jou terug!

Liefs,

 

Team minimal•u

+31 6 37 655 887

© 2020 by Malu Laker

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle