• Garrett Regan

In the spotlight: Flowworx

Bijgewerkt: jul 21


Herken jij een knagend gevoel dat jij maar steeds dingen ‘goed praat’ voor jezelf? Maar wil jij meer uit je werkende leven halen dan waar je nu staat? Daar helpt Jola je graag mee! Jola heeft passie voor haar werk en droomt van een wereld waar iedereen dit doet! Een wereld waarin iedereen met plezier naar het werk gaat, het werken voelt als een ‘willen’ in plaats van ‘moeten’ en je op je plek voelt. Dat is waar Flowworx naar streeft.


‘’Het paste in mijn levensfase; de baan werd me in de schoot geworpen; er waren ontwikkel mogelijkheden; de reistijd is kort; het past in de verwachting van andere’’.


Jola is een droombaancoach wonend in Utrecht. Met een achtergrond in fysiotherapie is zij gespecialiseerd in onder andere lichaamsbewustwording, de werking van het stresssysteem en zet zij methodes van mindfullness en het kernkwadrant in om inzichten te creëren bij een ander. Door haar talenten en eigenschappen als nieuwsgierigheid, empathisch vermogen, ervaringsgerichte manier van werken is zij betrokken bij jou als mens.


Jola ziet mensen lachen om het woordje ‘droombaan’. Dat bestaat toch niet?

Die bestaat inderdaad niet, die maak je zelf! Jij gaat samen met Jola op zoek naar jouw verlangen, waar je blij van wordt en wat jou goed doet laten voelen. Om hierin keuzes te maken heb je lef nodig.. Én Jola. Gun jij jezelf de droombaan?


Wij hebben Jola mogen fotograferen voor Flowworx, en wat een mooie ervaring was dat! Hieronder kun je haar recensie lezen.


‘’Malu kwam via twee verschillende kanten binnen mijn vriendennetwerk op mijn pad, toeval?! Ik volgde haar via insta en zo kwam het dat ik een fotoshoot van haar won. Malu kwam naar Utrecht om daar in de uitgezochte locaties foto’s te maken van mij en voor mijn bedrijf Flowworx. Als Droombaancoach wilde ik toegankelijke foto’s waarin IK als persoon en mijn persoonlijkheid naar voren kwam. En dát is meer dan gelukt! De hele ervaring was super relaxt, even een kopje koffie, praatje over toekomstplannen en ontspannen gelachen. Malu weet als geen ander een menselijke connectie te maken waardoor jij als ‘model’ je op je gemak voelt wat uiteraard doorstraalt in de hele fotoserie. Creatief, kritisch en flexibel, mooier kan de combinatie niet! Dank lieve Malu voor het prachtige resultaat, ik geniet van mijzelf, zowel in kleur als zwart/wit!’’


Benieuwd wat wij, of Flowworx voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.31 keer bekeken

Contact

Wat leuk dat je contact met ons wilt opnemen! Waar kunnen wij je mee helpen?

Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier en dan komen we snel bij jou terug!

Liefs,

 

Team minimal•u

+31 6 37 655 887

© 2020 by Malu Laker

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle