top of page
  • Foto van schrijverMalu

Hoe zet je je veelzijdigheid in als kracht in je bedrijf?

Want het is een uitdaging om veelzijdig te zijn, maar ook een enorme valkuil.


De kracht zit ‘m in het hebben van meerdere kwaliteiten en de creativiteit die eruit voort komt.


De valkuil kan zijn dat je keer op keer aan iets nieuws begint, niet altijd alles af maakt en daardoor geen keuzes maakt.


Ik geloof dat er een manier is waarop je deze veelzijdigheid vooral als kracht kunt inzetten in je bedrijf. Waarin je je van je allerbeste kanten kunt laten zien en tegelijkertijd focus ervaart.


Veelzijdig hoeft namelijk niet te betekenen dat je allerlei verschillende producten en diensten hoeft aan te bieden of zelfs verschillende bedrijven hoeft te starten.


Wanneer je jezelf goed kent, je kwaliteiten kent, je valkuilen, de dingen waar je van aangaat, kun jij magie creëren binnen één aanbod. Je kunt letterlijk je passies, hobby's, ervaringen, kennis, missie en kwaliteiten combineren tot iets unieks en authentieks. Dan heb je wat mij betreft je veelzijdigheid perfect ingezet.


En wanneer dit staat, kun je daarin blijven groeien en ontwikkelen. Zo voorkom je dat het saai wordt of dat je het gevoel krijgt stil te staan.


Loop jij er ook tegenaan dat je zoveel leuk vindt en bang bent daardoor onduidelijk te zijn? Of mis je daardoor focus?


Laten we dan eens een brainstormsessie houden. Dan kijken we hoe jij je veelzijdigheid kunt omzetten in kracht.


Boek hier je call: https://calendly.com/malulaker/call
3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Toen ik kind was, vond ik het prima dat ik zoveel verschillende dingen kon en leuk vond. Ik voelde me avontuurlijk en op een schooldag had ik voor mijn gevoel vooral heel veel gedaan. Het was een goe

Laatst sprak ik in een brainstormsessie een leuke onderneemster die van plan was een nieuwe lancering te gaan doen. Iets verfrissends waarmee ze aan de slag wilde gaan. Automatisch ging ze ervan uit

‘𝐍𝐮 𝐢𝐤 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐤𝐞𝐮𝐳𝐞 𝐡𝐞𝐛 𝐠𝐞𝐦𝐚𝐚𝐤𝐭, 𝐯𝐨𝐞𝐥 𝐢𝐤 𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯𝐚𝐭𝐢𝐞, 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚𝐭𝐢𝐞, 𝐫𝐮𝐬𝐭 𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐛 𝐢𝐤 𝐠𝐞𝐰𝐨𝐨𝐧 𝐳𝐢𝐧 𝐨𝐦 𝐞𝐫𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐭𝐞 𝐠𝐚𝐚𝐧’ Na 20 minut