top of page
  • Foto van schrijverMalu

Een concept geeft meer rust, overzicht en focus

Wanneer je meerdere diensten of producten aanbiedt, zijn er vaak ook dingen waar je niet zoveel plezier uithaalt.


Ik had een klant die een programma aan het maken was wat ze eigenlijk niet zo leuk vond.


Ze vertelde me over een ander programma dat ze graag wilde maken, maar daar wilde ze pas aan beginnen als dit programma gelanceerd was.


Ik vroeg haar: 'Maar als het programma waar je nu mee bezig bent niet een programma is waar je hart sneller van gaat kloppen, waarom ben je dat dan aan het maken?'


Ze zag het vooral als kansen spreiden en zonde om geen gebruik te maken van haar opgedane kennis en ervaring.


Ik heb haar uitgedaagd om na te denken over hoe ze al haar ideeën in één concept kan gieten.


Ik geloof namelijk dat één concept veel meer rust, overzicht en focus geeft.


Dat deed ze.


Ze vertelde me vervolgens: ‘‘Ik realiseerde me dat al mijn kennis en ervaring samengevoegd kunnen worden tot één ijzersterk aanbod. Met een enorme transformatie. Dit voelt veel beter dan hoe mijn aanbod er eerst uitzag en ik heb er ook veel meer vertrouwen in. Dit geeft me echt een wauw-gevoel!’’


Dat is wat versimpelen voor je kan doen. Door de minder leuke dingen weg te snijden en te focussen op waar je écht goed in bent, zorg je voor meer rust en overzicht, maar ook voor meer energie, vertrouwen en plezier.


Merk jij ook dat je eigenlijk te veel dingen in je bedrijf doet die je geen plezier (meer) geven en zou je graag een simpeler, maar beter aanbod willen dat je ook nog eens meer succes en voldoening kan opleveren? Boek dan een gratis gesprek via de link in mijn bio!


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Toen ik kind was, vond ik het prima dat ik zoveel verschillende dingen kon en leuk vond. Ik voelde me avontuurlijk en op een schooldag had ik voor mijn gevoel vooral heel veel gedaan. Het was een goe

Laatst sprak ik in een brainstormsessie een leuke onderneemster die van plan was een nieuwe lancering te gaan doen. Iets verfrissends waarmee ze aan de slag wilde gaan. Automatisch ging ze ervan uit

‘𝐍𝐮 𝐢𝐤 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐤𝐞𝐮𝐳𝐞 𝐡𝐞𝐛 𝐠𝐞𝐦𝐚𝐚𝐤𝐭, 𝐯𝐨𝐞𝐥 𝐢𝐤 𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯𝐚𝐭𝐢𝐞, 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚𝐭𝐢𝐞, 𝐫𝐮𝐬𝐭 𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐛 𝐢𝐤 𝐠𝐞𝐰𝐨𝐨𝐧 𝐳𝐢𝐧 𝐨𝐦 𝐞𝐫𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐭𝐞 𝐠𝐚𝐚𝐧’ Na 20 minut