• Garrett Regan

7 gratis content tips om jou op weg te helpen

In mijn voorgaande blog deelde ik informatie over engagement binnen jouw zakelijke social media, maar het is mij opgevallen dat veel ondernemers het vaak toch lastig vinden om content te genereren. Om een handje te helpen, heb ik 7 gratis content tips. Speciaal voor jullie.

Creëer een serie die je regelmatig terug laat komen

Een thema aan je content koppelen is een goed vertrekpunt. Je zult snel versteld staan over hoe makkelijk het kan zijn om meerdere posts te vullen als je vanuit een thema denkt! Een voorbeeld hiervan is jouw volgers meenemen in een dag binnen jouw bedrijf, het delen van bedrijf rituelen of het delen van het DNA van jouw onderneming.

Deel een waardevolle tip

Als eigenaar van een bedrijf of als werknemer bij een bedrijf, weet jij maar al te goed hoe jij jouw doelgroep kunt helpen. Vaak zijn dat hele makkelijke dingen, zoals de bakker die deelt hoe brood luchtiger uit de oven komt, een schilder tips deelt over het afplakken van die nare randjes of mijzelf die wat tips met jullie deelt over hoe je makkelijk content kunt genereren.

Deel een positieve review van een klant

Positieve reviews zien wij natuurlijk graag! En jouw doelgroep zal dan ook snel naar reviews gaan kijken als zij een potentiële klant willen worden. Waarom zou je dit dan niet zelf naar voren brengen binnen jouw content? Vraag altijd of een review gebruikt mag worden. En als je de smaak te pakken hebt, is het wellicht een goed idee om het persoonlijker verhaal achter het project, aankoop of samenwerking naar voren te brengen.

Deel een blogpost van je website

Uren bezig met het bedenken en het schrijven van een goede blog? Dan is het zonde als je dit niet als content inzet. Het is een hele makkelijke én belangrijke vorm van content genereren, want het grote deel heb jij al gedaan toch?

Introduceer werknemers

Uit ervaring weet ik dat medewerkers vaak de persoonlijke touch binnen een onderneming aanbrengen. Waarom zou jij deze medewerkers dan ook niet in willen zetten? In veel sectoren vindt klantcontact plaats en een persoonlijke introductie via jouw social media kanalen geeft nét dat extra zetje achter klantenbinding.

Plaats een backstage video van jouw organisatie

Is jouw werk ook zo leuk? Mooi! Dan is het wellicht tijd om deze elementen af en toe te laten zien via jouw kanalen. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer jij er energie van krijgt, jouw doelgroep dat ook zal krijgen.

Deel een persoonlijk verhaal van de oprichter

Niets is mooier dan een persoonlijk verhaal achter een bedrijf. Wij, van MINIMAL•U, geloven dat een droom werkelijkheid kan worden en het inspirerend werkt als dat al daadwerkelijk gebeurd is! Je zult vast en zeker al vele malen het verhaal verteld hebben, maar weet jouw doelgroep dit ook?


Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar de content die jullie zullen genereren op basis van deze tips! Benieuwd naar meer tips? Neem contact met ons op en laten we samen eens kijken naar de mogelijkheden.Geschreven door Garrett Regan


42 keer bekeken

Contact

Wat leuk dat je contact met ons wilt opnemen! Waar kunnen wij je mee helpen?

Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier en dan komen we snel bij jou terug!

Liefs,

 

Team minimal•u

+31 6 37 655 887

© 2020 by Malu Laker

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle