top of page

Creëer een hoogwaardig aanbod dat zorgt voor rust, focus & vrijheid

Een simpel, uniek en kwalitatief aanbod wat écht bij jou past.

Business Adviseur - Malu de Wit 03.png
49.png

Lieve ondernemer,

Je weet precies hoe jij je klanten het best kunt helpen.  Je hebt alle kennis en ervaring die je klanten nodig hebben om een waanzinnige transformatie waar te maken. Alleen een fijne groei ervaar je niet, omdat je focus en consistentie mist. Je blijft nieuwe dingen starten en adviezen van anderen opvolgen die je nooit voldoening geven.

Daarom is het nu tijd om je producten en services om te zetten in één uniek en hoogwaardig aanbod. Zodat je meer rust, focus en vrijheid ervaart en kunt ondernemen op een manier die écht bij jou past.

MALU LAKER - WEBSITE.jpg

Het Less but Better programma is er voor jou.

Ik loop naast je om een simpel en steengoed aanbod te ontwikkelen en dit zo uniek te maken dat jij je met gemak onderscheidt van de rest  en kunt ondernemen vanuit flow en focus.

60.png
Malu Laker - Website (9).png

Verlang je ook naar rust, focus en vrijheid?

Je kunt nu een Business screening boeken via de onderstaande link.

Business Adviseur - Malu de Wit 02.png

Hello beautiful,

Ik ben Malu,

Business Minimalist.

 

Het minimalisme is voor mij een levensstijl geworden die mij focus, rust en vrijheid oplevert. Een leidraad om telkens naar de essentie te gaan.  Die gericht is op wat er écht toe doet. 

Want minimalisme betekent niet 'simpel' of 'goedkoop'. Voor mij betekent het dat er een systeem gecreëerd wordt dat zorgt voor focus en helderheid. 

En hoe meer focus en helderheid je in je bedrijf hebt, hoe meer tijd je overhoudt om de diepte in te gaan en je te richten op wat er écht toe doet. De dingen die echte transformatie opleveren.

In mijn aanbod combineer ik het minimalisme met mijn kennis van het onderwijs en HR, zodat we samen kunnen gaan voor wat jou gelukkig maakt en je klanten lyrisch worden van hetgeen jij aanbiedt.

''Omdat ik nu echt geloof dat dit programma het verschil maakt.'' 

'Wat is Malu ontzettend fijn om mee te werken. Ze stelt precies de goede vragen waardoor je écht de kern raakt. Toen we begonnen had ik 5 verschillende programma´s in gedachten – nu is dat één duurzaam en transformerend programma waar alles inzit. Waar ik me super enthousiast over voel, omdat ik nu echt geloof dat dit programma het verschil maakt. Daardoor durf ik het echt te dragen & komen de ideale klanten naar me toe. Ik heb onwijs dankbaar voor Malu haar power- en liefdevolle energie, haar kennis en doortastendheid.'


- Isis Post

bottom of page