CONTACT 

Wat leuk dat je contact met mij wilt opnemen! Waar kan ik je mee helpen? Heb je vragen over de online guides of fotografie? 

Stuur me gerust een bericht via het contactformulier en dan kom ik snel bij jou terug!

Liefs,

 

Malu

+31 6 37 655 887

© 2019 by Malu de Wit

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • White Instagram Icon

Minimalisme

Ook ik werkte mezelf over de kop. Tot het minimalisme op mijn pad kwam. Minimalisme bleek het antwoord op mijn onvrede en onrust. Ik begon mijn leven ‘op te ruimen’ – zowel mijn kast, agenda, relaties, werk als to-do lijst. Door op alle vlakken in mijn leven op te ruimen vond ik rust en ruimte om mijn droom te laten groeien. Uiteindelijk nam ik ontslag en startte ik mijn eigen bedrijf. 

Graag neem ik jullie mee in alles wat ik me eigen heb gemaakt en nog iedere dag bestudeer. Dit deel ik door middel van blogs en online guides; digitale informatieve boeken met ieder een ander onderwerp.

Online guides

Je hebt een toffe baan waar je minimaal 24 uur aan kwijt bent. Wanneer mensen je vragen hoe het met je gaat, is het antwoord standaard: 'Het gaat goed, maar ben erg druk!' 

In het weekend plan je alle sociale bezigheden en koop je items om je weer goed te voelen. Alle overige tijd besteed je aan het opruimen, poetsen en verplaatsen van deze items in een steeds groter huis. Het uiteindelijke resultaat ligt voor de hand: je bent moe. Vervolgens heb je vakantie nodig om weer bij te komen. En na die vakantie? Dan gebeurt weer hetzelfde.

Om dit drukke, gestresste, volgeplande en frustrerende leven te voorkomen, ben ik begonnen met het schrijven van Online Guides. Deze gaan over verschillende aspecten uit ons leven. Denk hierbij aan tijd, financiën, ontspullen en het leven vanuit passie. De eerste twee online guides zijn verkrijgbaar v.a. €6,99.

EEN MOOI BERICHT VAN MARNY

''Ik heb de nieuwe online guide over 'hoe stoppen met time management rust en focus geeft' aangeschaft, omdat ik het minimalisme erg interessant vind. Ik was zeer tevreden over het ebook. Ik lees het met een grote glimlach. Het is een cadeautje aan mezelf. Ik heb ervan geleerd dat ik zeker door moet gaan met minimaliseren. Ga zo door mooie, lieve, inspirerende Malu.''

- Marny

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon