CONTACT 

Wat leuk dat je contact met ons wilt opnemen! Waar kunnen wij je mee helpen? Heb je vragen over de online guides, onze events of fotografie? 

Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier en dan komen we snel bij jou terug!

Liefs,

 

Team minimal•u

+31 6 37 655 887

© 2019 by Malu de Wit

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • White Instagram Icon

Online Guides to Minimalism

Dé ebooks die jou op weg helpen om persoonlijk te groeien

Waarom een online guide to minimalism?

Malu gelooft dat een mooiere wereld start bij haarzelf. Door programma's te volgen over bewustwording en persoonlijke ontwikkeling heeft zij een andere kijk op het leven ontwikkeld. Daarnaast heeft zij met minimaliseren ontdekt waar ze gelukkig van wordt en is ze bewust geworden van haar eigen invloed op het welzijn van de wereld. Door haar ervaringen en kennis te delen met anderen, wenst zij dat meerdere personen bewuster gaan leven.

De Online Guides zijn daar een klein onderdeel van. Ze kiest er ook bewust voor om digitale boeken te verspreiden. Deze zijn makkelijk te lezen via de pc, laptop, tablet of telefoon en kunnen dus op ieder moment van de dag geopend worden. De guides zijn niet seizoensgebonden, waardoor ze voor een onbepaalde periode in de verkoop blijven. Een duurzaam en milieuvriendelijk ebook voor iedereen die geïnteresseerd is in bewustwording, persoonlijke ontwikkeling, minimalisme en een duurzame levensstijl.

Wat mensen zeggen over de guides

 ''Ik heb de nieuwe online guide over 'hoe stoppen met time management rust en focus geeft' aangeschaft, omdat ik het minimalisme erg interessant vind. Ik was zeer tevreden over het ebook. Ik lees het met een grote glimlach. Het is een cadeautje aan mezelf. Ik heb ervan geleerd dat ik zeker door moet gaan met minimaliseren. Ga zo door mooie, lieve, inspirerende Malu.''

- Marny 

 

Promoties voor jouw bedrijf

Wij bieden ook verschillende promotiemogelijkheden aan. Ben jij een echte eco-hero of social entrepreneur en zoek jij een platform waarop jij in de spotlight wordt gezet? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij geven jou en jouw bedrijf een mooie plek op onze website, Instagram en Pinterest. Er zijn verschillende mogelijkheden. 

Wij bieden eenmalige promoties aan en abonnementen. Dat betekent dat ons team de meest recente bedrijfsontwikkelingen bijhoudt en deze voor jou presenteert op de site én onze socials. Zo wordt je bereik vele malen groter. Een promotie begint al bij €50,00. Voor meer informatie en prijzen verwijzen wij jou graag naar het contactformulier.