Als Social Entrepreneur of Eco Hero ben jij bewust van jouw levensstijl en is tijd jou dierbaar

woman%20holding%20iPhone%20during%20dayt
Ontwerp zonder titel.png

Na afloop ontvang je

een samenvatting

Als Social Entrepreneur of Eco Hero ben jij bewust van jouw levensstijl en is tijd jou dierbaar. Om jouw bedrijf constant in de spotlight te houden, verdiep jij jezelf in verschillende marketingstijlen en lijkt het telkens weer meer te worden. Alsof je dus steeds meer tijd moet steken in het zichtbaar blijven op allerlei verschillende platforms. Maar wat als één strategie ervoor kan zorgen dat jij visueel sterk zichtbaar kunt zijn met goede en aantrekkelijke content, jij makkelijk bij jouw doelgroep terecht komt, je niet constant betaalde promoties hoeft te doen en dus jouw service of product via Instagram DM kunt verkopen? In het begin kost het wat tijd om dit in te richten, maar zodra jouw profiel goed is neergezet kun jij met 5 minuten per dag nieuwe klanten aantrekken. Dit leer jij in onze instagramcursus.  Is tijd een belangrijk begrip voor jou en zie jij het bovenstaande wel zitten?

 

Met deze cursus wordt jij klaargestoomd om jouw bedrijf zichtbaar te maken in de wereld van Instagram. Je wordt getriggerd om goed na te denken over hoe jij jezelf wilt presenteren, wat jouw kernwaarden zijn en je gaat jezelf spiegelen om te kijken of je nu overkomt zoals je dat graag wil. Daarnaast leer je alle ins- en outs van het platform zodat jij precies weet wat je er allemaal mee kunt en vooral: hoe jij kunt groeien op een organische manier.

Wij raden aan deze cursus op een tablet, laptop of pc te volgen.

Ontwerp zonder titel.png

Als Social Entrepreneur of Eco Hero hecht jij waarde aan kwalitatieve en duurzame relaties. Zowel privé als met jouw klanten. Je vindt het belangrijk om er te zijn voor jouw klanten. Maar wat als ik jou vertel dat je deze connecties ook heel makkelijk online kunt onderhouden? Ik heb het over praten met nieuwe connecties via het platform Instagram. Je hoeft niet meerdere social media accounts te hebben om een gewenst effect te behalen. Juist het tegendeel: focus op één platform en bouw daar aan duurzame relaties zodat klanten keer op keer voor jou zullen kiezen. Dit leer je in onze instagramcursus. Zie jij het wel zitten om te focussen op één platform en daar duurzame relaties op te bouwen? 

 • Heb jij de juiste manier nog niet gevonden om jouw publiek te bereiken via Instagram?

 • Word je moe van al die tips die over het internet vliegen? Weet je gewoonweg niet meer welke tip je eerst moet inzetten?

 • Ben je op zoek naar een strategie die direct effect heeft en zo min mogelijk tijd in beslag neemt?

Wij herkennen jouw struggles en daarom heeft Malu deze Instagramcursus in elkaar gezet. In de modules leer je simpele stappen te zetten die zorgen voor groei, connectie en engagement. Daaruit volgen de verkopen, want naar aanleiding van deze cursus stromen de DM’s binnen.

Ben je nog helemaal niet bekend met het platform? Ook daar heeft Malu rekening mee gehouden. Tussendoor krijg je video’s te zien die jou uitleggen hoe het platform werkt. Twee vliegen in één klap.

Ben jij dus op zoek naar een simpele strategie die zich uit in verkopen en échte connecties online? Dan is deze cursus een must follow.

 

Ter voorbereiding op de fotoshoot die ik bij MINIMAL•U had geboekt heb ik de Instagram training gevolgd. De inhoud heeft mijn verwachtingen overtroffen. Zelfs als je denkt dat je al aardig wat weet over Instagram, heeft deze training mij veel waardevolle tips & trics geleerd die ik handig in mijn bedrijf kan toepassen. De online leeromgeving ziet er prachtig uit, en de modules zijn een fijne combinatie van theorie en praktische vragen die je tot nadenken zetten. Vooral de video’s vond ik waardevol waarin je stap voor stap wordt meegenomen hoe en wanneer je alle ‘knoppen’ van Instagram handig kunt gebruiken. Als jij écht alles wilt weten over hoe jij Instagram het beste voor jezelf kunt gebruiken, dan is deze training absoluut een aanrader. Na deze training ben je terecht een Instagram expert!

- Nanda Willekes

''Vorige week heb ik de instagram cursus afgerond van minimal-u. De cursus is verdeeld in hele praktische onderdelen en de uitleg wordt gedaan in (korte praktische) videos en uitgeschreven tekst. Hierdoor is het makkelijk en leuk om de cursus te volgen! De inhoud van de cursus is gewoon geweldig😃 Ik heb geleerd hoe ik mijn feed mooi kan krijgen, hoe ik mijn publiek kan bereiken. Maar ook het algoritme (ja dit is een ding) werkt en waar ik op moet letten. Ik ben ervan overtuigd dat de cursus me gaat helpen om mijn instagram te laten groeien! De cursus is echt een aanrader!!!''

- Cynthia Heins

''Ha Malu! Good morning, ik ben nu ca. 45 minuten bezig geweest met de vragen aan het begin van de cursus, nog vóór module 1. Super fijn om stil te staan bij deze vragen en alles op papier te zetten! Hier haal ik nu al veel uit. Breder dan mijn instagram-account, maar ook bedrijfstechnisch in brede zin!''

- Sukha_Love_Yoga

RECENSIES

5 MODULES

 • 0. Inzoomen op jouw bedrijf. Wie is jouw ideale klant? Hoe wil je dat mensen jouw bedrijf zien? Wat zijn jouw bedrijfswaarden? Zien de klanten jou zoals jij wil dat ze jou zien?​ Dat ga je allemaal ontdekken voordat je met de cursus start.

 • 1. Jouw profiel goed inrichten waardoor jouw klant in één oogopslag kan zien wat jij doet en waar jij voor staat.

 • 1.1. Hoe maak je een Aesthetic Grid?

 • 2. Alle mogelijke manieren om content te plaatsen. Een foto, video, IGTV, live gaan, stories & reels! Waarom en hoe gebruik je dit?

 • 2.1 Een strategie die jou leert hoe je hashtags optimaal kunt inzetten

 • 3. Hoe werkt het algoritme in jouw voordeel?

 • 4. Waarom communicatie zo belangrijk is. 

 • 5. Alles rondom stories

Contact

Wat leuk dat je contact met ons wilt opnemen! Waar kunnen wij je mee helpen?

Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier en dan komen we snel bij jou terug!

Liefs,

 

Team minimal•u

+31 6 37 655 887

© 2020 by Malu Laker

 • Black Instagram Icon
 • YouTube - Black Circle

Dankjewel!