top of page
Malu Laker - Website (8).png

Fill your life with adventures, not things. Have stories to tell, not stuff to show.

Malu Laker website 01.jpg

Hi, ik ben Malu,

Als kind vond ik altijd alles leuk en hopte ik van hobby naar hobby. Elke dag werd ik weer blij van iets nieuws. Toen, als kind, vond ik het prima dat ik zoveel verschillende dingen kon en leuk vond. Ik voelde me avontuurlijk en op een schooldag had ik voor mijn gevoel vooral heel veel gedaan. Het was een goede dag als ik veel ervaren, gezien en gedaan had.

Voor een lange tijd zag ik de struggles van ‘alles leuk vinden’ niet zo in. Totdat ik op mijn 23e in een baan in HR terecht kwam.

Daar ervaarde ik de onrust in mezelf.

 

Het ‘ja’ zeggen tegen zoveel mogelijk projecten. Het zoeken van de veelzijdigheid in mijn baan. Ik nam extra taken op me, zoals het schrijven van de maandelijkse nieuwsbrief, om mijn werk maar niet ‘saai’ te gaan vinden. 

Ik raakte volledig in de war. Kon ik me niet concentreren op één ding? 

Er volgden jaren waarin ik mezelf ging verplichten om te focussen, rust in mijn hoofd te creëren en ‘nee’ te zeggen tegen afleidingen.

Dit was niet makkelijk.

 

Van nature zie ik namelijk overal het ‘leuke’ en het ‘goede’ in.

 

Dit zorgt aan de ene kant voor avontuur en spontaniteit, maar het heeft ook nadelen: lang ergens over doen, stoppen met dingen als het even niet meer leuk of interessant is, het constant verleggen van focus, waardoor ik oververmoeid en overprikkeld raakte.

Hierdoor ervoer ik enorm veel onrust en jarenlang zocht ik naar een goede manier om hiermee om te gaan.

Die zoektocht bracht me bij het minimalisme: alleen focussen op hetgeen echt bijdraagt aan mijn leven. The things that spark joy. 

Dit bleek uiteindelijk dé oplossing voor al mijn concentratieproblemen. 

Sterker nog: ik heb een leefstijl en  bedrijf kunnen ontwikkelen die  me rust en focus geeft, maar waarbinnen ik tegelijk creatief kan blijven en mijn veelzijdigheid kan inzetten.

En dat is waar ik andere ondernemers ook mee ondersteun.

De opleiding Bachelor of Education staat dan ook volledig in het teken van ontwikkeling, leren en groei. Vanaf mijn 18e ben ik dus bezig geweest met transformerende programma’s ontwikkelen. Zowel in mijn tijd in het onderwijs als binnen mijn baan in HR.

 

Nadat je met mij hebt gewerkt:

 

  • Heb je altijd focus op wat écht bij je past, wat je doelgroep nodig heeft, waar je goed betaald voor kunt krijgen en waar je écht goed in bent, omdat je dit helemaal met me hebt uitgezocht. 

  • Kun je jezelf door blijven ontwikkelen in dit stuk en uitdaging zoeken in verdieping in plaats van verbreding, waardoor je meer richting hebt  en steeds beter wordt in wat je doet.

  • Heb je de mogelijkheid om alles wat je leuk, goed en interessant vindt te verwerken binnen één aanbod. Zo hoef je niet steeds het gevoel te hebben je focus te moeten verleggen en kun je iets onwijs unieks creëren. 

26.png
Malu Laker - Website (3).png

Mijn grootste droom?

Om een thuis te creëren in een luxe, duurzame village en vanuit daar retreats te organiseren voor ondernemers.

Things I love

01

Reizen, reizen & reizen.

02

Palmbomen, de maan & zonsondergang.

03

Paarden, orca's & luiaards.

04

Fotografie & content creatie.

05

Quality time met mijn vriendinnen.

41.png
Malu Laker - Website (2).png

Things I dislike

  • Roddelen, discriminatie en vooroordelen

  • De afwas doen

  • Kaas (behalve op pizza) , ei & melk

  • Eten uit de magnetron

  • Dierenmishandeling

  • Plastic

  • Hardcore muziek

Malu Laker - Website (9).png

Kies jij voor je beste toekomst?

Samen maken wij jouw aanbod kwalitatief, uniek en simpel, zodat jij je unieke blueprint ontdekt, voelt dat je goud in handen hebt en kunt ondernemen vanuit flow.

bottom of page